Nieuws

Hieronder vind je het complete nieuwsarchief van Duikschool Nemo.

Website Update Nieuwe functionaliteit website

Publicatie door Pascal Wesolek op maandag 23 mei 2016 om 20:10
Beste leden, 

[Update 5-8-2016] - Downloads
Per direct is ook het download gedeelte weer terug op de website. Ingelogde leden kunnen hier diverse bestanden zoals bijvoorbeeld een leeg Duikrooster c.q. Duikjournaal downloaden. Later zullen wij hier ook andere informatie plaatsen zoals opleidingsinformatie e.d.

Agenda
Zoals sommige van jullie misschien al ontdekt hebben is het sinds deze week mogelijk om je via de website aan te melden voor een activiteit. Om je aan te melden voor een activiteit moet je wel aangemeld zijn met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. De duikleider zal van jouw aanmelding automatisch een e-mailbericht ontvangen.

Let erop, dat je niet zomaar altijd kunt aanmelden. De duikleider kan aangeven tot wanneer aangemeld kan worden voor een activiteit. Is deze aanmeldingstermijn verlopen, kan je je niet meer via de website aanmelden, je kunt natuurlijk wel altijd rechtstreeks contact opnemen (via de telefoon) met de duikleider om je aan te melden.

Als duikleider kan je de aanmeldingen voor jouw activiteit beheren. Je kunt dus ook zelf aanmelding toevoegen (als dit bijvoorbeeld een mondeling aanmelding is) of aanmeldingen verwijderen. A.h.v. deze aanmelding kan je als duikleider een ingevuld duikjournaal genereren. 

Privacy-modus
Naar aanleiding van enkele opmerkingen m.b.t. het gebruik van voor- en achternaam op de website heb ik een privacy-modus toegevoegd. Hiermee wordt voor niet ingelogde bezoekers van de website, jouw achternaam verborgen. Het privacy-modus kan je activeren via het knopje "Instellingen". Ook hiervoor moet je eerst ingelogd zijn met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Ledenlijst
Leden kunnen nu ook de volledige ledenlijst als pdf-bestand downloaden.

Over enkele weken zal ik een 'theorieles' inplannen met verdere uitleg van de mogelijkheden en functies van de website.

Heb je vragen en/of opmerkingen, of kom je fouten tegen dan kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke duikgroet, 
Pascal Wesolek
 
Laatst gewijzigd op vrijdag 05 augustus 2016 om 19:43 door Pascal Wesolek